Preparation time Preparation time 20'
Number of portions Number of portions 8
Fish Fish Baltic Herring
Dish category Dish category Supper

Ingredients

  1. harrisa
  2. raw herring fillets
  3. half a leek
  4. coriander
  5. padrón peppers or any other green and mellow
  6. lemon
  7. frying oil

Spicy herring with harissa and leek

Śledzie na ostro z harrisą i porem

Preparation

Filety ze śledzia solimy i smarujemy harrisą, następnie smażymy na głębokim oleju. Na dużym talerzu układamy posiekanego pora i skraplamy go sokiem z cytrynki. Wykładamy usmażoną rybkę na pora, smarujemy ją delikatnie harrisą, sypiemy obficie kolendrą oraz zieloną papryką i jeszcze raz skraplamy cytrynką.

 

Przepis autorstwa Klaudii Cessak. Zapraszamy na bloga "Warszawski Smak".

See also

Cookies
Cookies

We use cookies to improve the operation of the website. We assume that you do not mind. If you do mind, please leave our site.

More